Leijona-kiekkokoulu 2022-2023 käynnistyy sunnuntaina 9.10.2022 klo 14.00-15.15
Julkaistu: 03.10.2022 00.00

Leijona-kiekkokoulu 2022-2023 käynnistyy sunnuntaina 9.10.2022 klo 14.00-15.15

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille. Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Kauden 2022-2023 ensimmäinen harjoituskerta on sunnuntaina 9.10.2022 klo 14.00-15.15.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Pohdin Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Luisteluun on tuolloin varattuna kaukalon kahvionpuoleinen pääty. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään.

Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, jossa ovat mukana junioriseurat ympäri maan. Pohdin Leijona-kiekkokouluun osallistuu kauden aikana perinteisesti n. 50-60 lasta.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin. Koska Leijona-kiekkokoulun alkamisaika vaihtelee, on vuoron kellonaika aina hyvä tarkistaa Inmet-Areenan jäävuorolistoista, jotka löytyvät täältä. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), hanskat (toppahanskatkin käyvät) ja mahdollisuuksien mukaan jääkiekkomaila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy.

Pohdin Leijona-kiekkokoulu on maksuton ja se sisältää kiekkokoulurekisteröinnin (vakuutuksen) sekä kymmenen harjoituskertaa syyskaudella ja vähintään kymmenen harjoituskertaa kevätkaudella.

Leijona-kiekkokoulun jälkeen harrastusta on luontevaa jatkaa joukkueissa. Pyhäjärven Pohdin juniorijoukkueissa pelaajat muodostavat joukkueet pääsääntöisesti saman ikäisten lasten kanssa. Kaikkiin näihin ryhmiin otetaan ilolla vastaan uusia pelaajia.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

Yhteyshenkilö:

Valmennuspäällikkö

Jani Komulainen

Puh 044 445 7904

jani.komulainen@pyhajarvi.fi

Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229