Miska Liigaan!
24.11.2015 12:47 Uutiset / Pohti Hockey

Mestiksen pistepörssiä sekä plus/miinus -tilastoa johtava Miska Humaloja pukee keskiviikkona 25.11.2015 päällensä Kärppien pelipaidan Liigaottelussa TPS-Kärpät.

PYHÄJÄRVEN POHDIN KASVATTI MISKA HUMALOJA KÄRPPIIN

Mestiksen pistepörssin kärkimies Miska Humaloja, 24, siirtyy viikon mittaisella lainasopimuksella Kärppien Liiga-joukkueen riveihin. Hyökkääjä ei ole aiemmin pelannut Liigassa. Kuluva kausi on hänelle viides Hokin Mestis-joukkueessa ja hän on viime kausina ollut yksi Hokin tärkeimmistä pelaajista.

- Miskalle mielestäni hieno mahdollisuus päästä näyttämään osaamistaan Liigassa. Hyvät otteet Mestiksessä syksyn aikana ovat poikineet tämän näyttömahdollisuuden. Hieno homma ”Miselle”, että saa näyttöpaikan, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi kajaanilaisseuran verkkosivuilla (lähde: hokki.fi).

Miska Humaloja aloitti jääkiekkoilun Pyhäjärvellä 5-6-vuotiaana vielä ulkojäiden aikaan (Pyhäjärvellä päästiin halliolosuhteisiin vuonna 2000). Pohdissa Miska pelasi läpi kaikki juniori-ikäluokat aina B- ja A-nuorten kautta edustusjoukkue Amppareihin saakka.

Amppareissa Miska pelasi vielä kaudella 2009-2010. Kuvassa maalia juhlimassa silloiset "häkkipäät" Joona Laitila, Miska Humaloja ja Jussi Kumpulainen sekä puolustajat Ville-Markus Virtanen ja Matti Ruotoistenmäki.

Keväällä 2010 Miska kirjoitti ylioppilaaksi Pyhäjärven lukiosta, jossa hän luonnollisesti kuului myös Harrasteakatemian jääkiekkoryhmään. Lukion jälkeen tuli aika etsiä uusia haasteita ja armeijan sekä jatko-opiskelupaikan viitoittamana suunnaksi valikoitui Kajaani ja Kajaanin Hokki, josta pelaajapolku jatkuu nyt sitten ainakin viikoksi Oulun Kärppiin. Miskan pelaajaura on siis edennyt reilussa viidessä vuodessa Amppareista Kärppien Liiga-joukkueeseen; ei paha!

Miska Humaloja on kautta aikojen toinen Pohdin kasvatti Liigassa. Ensimmäisenä Liigassa debytoi Pasi Kouvalainen, joka pelasi ensimmäiset Liigapelinsä kuopiolaisen KalPa:n riveissä kaudella 2012-2013.

PYHÄJÄRVEN POHTI ONNITTELEE JA TOIVOTTAA TSEMPPIÄ TULEVIIN LIIGAKOITOKSIIN!

 

 


   
Lisää uutisia
G/F-Juniorit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat